Hodúr Cecilia; Szpisják-Gulyás Nikolett; Lemmer Balázs; Jákói Zoltán; Kertész Szabolcs; László Zsuzsanna; Veréb Gábor; Beszédes Sándor:
Comparison of filtering models for milk substitutes.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI), 58.
pp. 4429-4436.
ISSN 0022-1155
(2021)
Szöveg
Comparisonoffilteringmodelsformilksubstitutes.pdf - Elfogadott verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (585kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) |
Publikáció dátuma: | 2021 |
Kötet: | 58 |
Oldalak: | pp. 4429-4436 |
ISSN: | 0022-1155 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 31796390 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s13197-020-04928-y |
Dátum: | 2021. Jan. 12. 10:04 |
Utolsó módosítás: | 2021. Okt. 08. 11:51 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20176 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |