Comparison of filtering models for milk substitutes

Hodúr Cecilia; Szpisják-Gulyás Nikolett; Lemmer Balázs; Jákói Zoltán; Kertész Szabolcs; László Zsuzsanna; Veréb Gábor; Beszédes Sándor: Comparison of filtering models for milk substitutes.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI), 58. pp. 4429-4436. ISSN 0022-1155 (2021)

[thumbnail of Comparisonoffilteringmodelsformilksubstitutes.pdf] Szöveg
Comparisonoffilteringmodelsformilksubstitutes.pdf - Elfogadott verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (585kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI)
Publikáció dátuma: 2021
Kötet: 58
Oldalak: pp. 4429-4436
ISSN: 0022-1155
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 31796390
DOI azonosító: https://doi.org/10.1007/s13197-020-04928-y
Dátum: 2021. Jan. 12. 10:04
Utolsó módosítás: 2021. Okt. 08. 11:51
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20176
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben