Vidović Senka; Ramić Milica; Ambrus Rita; Vladić Jelena; Révész Piroska; Gavarić Aleksandra:
Aronia Berry Fruits Processing by Spray Drying: From By-product to High Quality Functional Powder.
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, 57 (4).
pp. 513-524.
ISSN 1330-9862
(2019)
Előnézet |
Szöveg
Vidovicetal.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY | ||||||
Publikáció dátuma: | 2019 | ||||||
Kötet: | 57 | ||||||
Szám: | 4 | ||||||
Oldalak: | pp. 513-524 | ||||||
ISSN: | 1330-9862 | ||||||
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar | ||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||
Nyelv: | angol | ||||||
MTMT rekordazonosító: | 31032709 | ||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.17113/ftb.57.04.19.6369 | ||||||
Dátum: | 2020. Szep. 04. 15:47 | ||||||
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 04. 15:47 | ||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/19443 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 19 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |