Grapefruit Seed Extract Inhibits the Formation of Amyloid-like Fibrils by Trypsin in Aqueous Ethanol

Kasi Phanindra Babu; Borics Attila; Varga Mónika; Endre Gábor; Molnár Kinga; László Lajos; Kotormán Márta: Grapefruit Seed Extract Inhibits the Formation of Amyloid-like Fibrils by Trypsin in Aqueous Ethanol.
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS, 13 (11). pp. 1437-1440. ISSN 1934-578X (2018)

[thumbnail of 1934578x1801301106.pdf]
Előnézet
Szöveg
1934578x1801301106.pdf - Megjelent verzió

Download (364kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS
Publikáció dátuma: 2018
Kötet: 13
Szám: 11
Oldalak: pp. 1437-1440
ISSN: 1934-578X
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 30418445
Dátum: 2020. Aug. 27. 09:35
Utolsó módosítás: 2020. Aug. 27. 09:35
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/19377
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 5 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben