Extracts and steroids from the edible mushroom Hypholoma lateritium exhibit anti‐inflammatory properties by inhibition of COX‐2 and activation of Nrf2

Ványolós Attila; Muszyńska Bożena; Chuluunbaatar Bayar; Gdula-Argasińska Joanna; Kała Katarzyna; Hohmann Judit: Extracts and steroids from the edible mushroom Hypholoma lateritium exhibit anti‐inflammatory properties by inhibition of COX‐2 and activation of Nrf2.
CHEMISTRY & BIODIVERSITY, 17. Azonosító: e2000391-Terjedelem: 7 p. ISSN 1612-1872 (2020)

[thumbnail of cbdv.202000391.pdf]
Előnézet
Szöveg
cbdv.202000391.pdf - Elfogadott verzió

Download (2MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: CHEMISTRY & BIODIVERSITY
Publikáció dátuma: 2020
Kötet: 17
Oldalak: Azonosító: e2000391-Terjedelem: 7 p
ISSN: 1612-1872
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 31363349
DOI azonosító: https://doi.org/10.1002/cbdv.202000391
Dátum: 2020. Júl. 31. 12:40
Utolsó módosítás: 2020. Aug. 28. 08:57
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/19269
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 6 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben