Fermentative and enzyme-assisted production of phenolic antioxidants from plant residues

Takó Miklós; Zambrano Carrillo Carolina Lorena; Kotogán Alexandra; Kerekes Erika Beáta; Papp Tamás; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba: Fermentative and enzyme-assisted production of phenolic antioxidants from plant residues.
In: Microbial Fermentation and Enzyme Technology. CRC Press - Taylor and Francis Group, Boca Raton (FL), pp. 175-193. (2020) ISBN 9780429061257

[thumbnail of Takoetal_chapter_2020.pdf] Szöveg
Takoetal_chapter_2020.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (883kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2020
Terjedelem: 19
Oldalak: pp. 175-193
ISBN: 9780429061257
Kiadó: CRC Press - Taylor and Francis Group
Kiadás helye: Boca Raton (FL)
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 30796371
DOI azonosító: https://doi.org/10.1201/9780429061257-12
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2020. Jún. 18. 12:34
Utolsó módosítás: 2020. Jún. 18. 12:34
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18969

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben