The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth

Lemmer Balázs; Jákói Zoltán; Szpisják-Gulyás Nikolett; Kertész Szabolcs; Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia: The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth.
ENVIRONMENT PROTECTION ENGINEERING, 46 (1). pp. 49-62. ISSN 0324-8828 (2020)

[thumbnail of Lemmer_1-2020.pdf]
Előnézet
Szöveg
Lemmer_1-2020.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ENVIRONMENT PROTECTION ENGINEERING
Publikáció dátuma: 2020
Kötet: 46
Szám: 1
Oldalak: pp. 49-62
ISSN: 0324-8828
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 31262865
DOI azonosító: https://doi.org/10.37190/epe200104
Dátum: 2020. Már. 27. 11:10
Utolsó módosítás: 2020. Már. 27. 11:10
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18451
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben