Süli Ágnes; Garipoglu Ali Vaiz; Csapó János; Béri Béla; Vargáné Visi Éva; Mikó Józsefné:
Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat.
APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 16 (2).
pp. 1553-1562.
ISSN 1589-1623
(2018)
Előnézet |
Szöveg
1602_15531562.pdf - Megjelent verzió Download (349kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH |
Publikáció dátuma: | 2018 |
Kötet: | 16 |
Szám: | 2 |
Oldalak: | pp. 1553-1562 |
ISSN: | 1589-1623 |
Kar/Egység: | Mezőgazdasági Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3349353 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.15666/aeer/1602_15531562 |
Dátum: | 2020. Már. 03. 15:33 |
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 03. 15:33 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18341 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |