Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat

Süli Ágnes; Garipoglu Ali Vaiz; Csapó János; Béri Béla; Vargáné Visi Éva; Mikó Józsefné: Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat.
APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 16 (2). pp. 1553-1562. ISSN 1589-1623 (2018)

[thumbnail of 1602_15531562.pdf]
Előnézet
Szöveg
1602_15531562.pdf - Megjelent verzió

Download (349kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH
Publikáció dátuma: 2018
Kötet: 16
Szám: 2
Oldalak: pp. 1553-1562
ISSN: 1589-1623
Kar/Egység: Mezőgazdasági Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3349353
DOI azonosító: https://doi.org/10.15666/aeer/1602_15531562
Dátum: 2020. Már. 03. 15:33
Utolsó módosítás: 2020. Már. 03. 15:33
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18341
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben