Maravić Nikola; Seres Zita; Nikolić Ivana; Dokić Petar; Kertész Szabolcs:
Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions: individual and combined impact.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 108.
pp. 392-399.
ISSN 0023-6438
(2019)
Előnézet |
Szöveg
2019_LWT_Kertesz.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Publikáció dátuma: | 2019 |
Kötet: | 108 |
Oldalak: | pp. 392-399 |
ISSN: | 0023-6438 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 30630132 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.03.081 |
Dátum: | 2019. Ápr. 17. 14:46 |
Utolsó módosítás: | 2019. Ápr. 17. 14:46 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/15160 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 20 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |