Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions: individual and combined impact

Maravić Nikola; Seres Zita; Nikolić Ivana; Dokić Petar; Kertész Szabolcs: Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions: individual and combined impact.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 108. pp. 392-399. ISSN 0023-6438 (2019)

[thumbnail of 2019_LWT_Kertesz.pdf]
Előnézet
Szöveg
2019_LWT_Kertesz.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Publikáció dátuma: 2019
Kötet: 108
Oldalak: pp. 392-399
ISSN: 0023-6438
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 30630132
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.03.081
Dátum: 2019. Ápr. 17. 14:46
Utolsó módosítás: 2019. Ápr. 17. 14:46
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/15160
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 20 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben