Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria

Szabó P. Balázs; Gyimes Ernő; Véha Antal; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna: Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 9. pp. 33-40. ISSN 1844-7449 (2016)

[thumbnail of ATT00010.pdf]
Előnézet
Szöveg
ATT00010.pdf - Elfogadott verzió

Download (337kB) | Előnézet
[thumbnail of 15055_cimlap_tartalom.pdf] Szöveg
15055_cimlap_tartalom.pdf - További metaadatok
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (227kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA
Publikáció dátuma: 2016
Kötet: 9
Oldalak: pp. 33-40
ISSN: 1844-7449
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3175172
DOI azonosító: https://doi.org/10.1515/ausal-2016-0003
Dátum: 2019. Ápr. 09. 10:23
Utolsó módosítás: 2019. Júl. 03. 08:42
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/15055

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben