Szabó P. Balázs; Gyimes Ernő; Véha Antal; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna:
Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 9.
pp. 33-40.
ISSN 1844-7449
(2016)
Előnézet |
Szöveg
ATT00010.pdf - Elfogadott verzió Download (337kB) | Előnézet |
Szöveg
15055_cimlap_tartalom.pdf - További metaadatok Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (227kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA |
Publikáció dátuma: | 2016 |
Kötet: | 9 |
Oldalak: | pp. 33-40 |
ISSN: | 1844-7449 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3175172 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1515/ausal-2016-0003 |
Dátum: | 2019. Ápr. 09. 10:23 |
Utolsó módosítás: | 2019. Júl. 03. 08:42 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/15055 |
Actions (login required)
Tétel nézet |