Examination of different grain hardness varieties of the grinding technology properties of wheat

Szabó P. Balázs; Magyar Zoltán; Véha Antal: Examination of different grain hardness varieties of the grinding technology properties of wheat.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 150th Anniversary Issue. pp. 423-435. ISSN 1587-1282 (2018)

[thumbnail of 3425053.pdf]
Előnézet
Szöveg
3425053.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS
Publikáció dátuma: 2018
Kötet: 150th Anniversary Issue
Terjedelem: 12
Oldalak: pp. 423-435
ISSN: 1587-1282
Kiadó: Debreceni Egyetem
Kiadás helye: [s. l.] - Magyarország
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3425053
Dátum: 2019. Ápr. 05. 09:36
Utolsó módosítás: 2019. Ápr. 05. 15:28
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/15044

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben