Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the color and microbial counts of wheat flour

László Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Beszédes Sándor; Kertész Szabolcs; Gyimes Ernő; Hodúr Cecilia: Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the color and microbial counts of wheat flour.
Ozone: Science and Engineering, 30 (6). pp. 413-417. ISSN 0191-9512 (2008)

[thumbnail of Comparison_of_the_effects_of_ozone_UV.pdf] Szöveg
Comparison_of_the_effects_of_ozone_UV.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (271kB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Ozone: Science and Engineering
Publikáció dátuma: 2008
Kötet: 30
Szám: 6
Oldalak: pp. 413-417
ISSN: 0191-9512
Kiadó: Taylor & Francis
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1224272
DOI azonosító: https://doi.org/10.1080/01919510802474607
Dátum: 2012. Szep. 12. 10:02
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 11. 15:04
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1322
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 16 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben