Lantos Ferenc; Fári Fanni; Györgyi Emese:
Investigation and studying of the biochemical effect of carotene dyestuff materials and capsaicin in special spice pepper (Capsicum annuum convar. longum l.) varieties.
RUSSIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL AND SOCIO-ECONOMIC SCIENCES, 4 (64).
pp. 225-231.
ISSN 2226-1184
(2017)
Előnézet |
Szöveg
article_29.pdf - Megjelent verzió Download (208kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | RUSSIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL AND SOCIO-ECONOMIC SCIENCES |
Publikáció dátuma: | 2017 |
Kötet: | 4 |
Szám: | 64 |
Oldalak: | pp. 225-231 |
ISSN: | 2226-1184 |
Kar/Egység: | Mezőgazdasági Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3220197 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.18551/rjoas.2017-04.29 |
Dátum: | 2018. Már. 23. 15:33 |
Utolsó módosítás: | 2022. Szep. 26. 14:45 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13131 |
Actions (login required)
Tétel nézet |