Activity of essential oils in vapor phase against bread spoilage fungi

Krisch Judit; Rentskenhand Tserennadmid; Horváth Gergő; Vágvölgyi Csaba: Activity of essential oils in vapor phase against bread spoilage fungi.
ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS, 57 (1). pp. 9-12. ISSN 1588-385X (2013)

[thumbnail of 5709.pdf]
Előnézet
Szöveg
5709.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS
Publikáció dátuma: 2013
Kötet: 57
Szám: 1
Oldalak: pp. 9-12
ISSN: 1588-385X
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3160145
Dátum: 2017. Dec. 19. 10:17
Utolsó módosítás: 2020. Már. 10. 11:35
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12499

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben