Penke Botond; Fülöp Lívia:
Életmód- és táplálkozási-faktorok szerepe az Alzheimer-kór prevenciójában.
BIOKÉMIA: A MAGYAR BIOKÉMIAI EGYESÜLET FOLYÓIRATA, 39 (4).
pp. 39-52.
ISSN 0133-8455
(2015)
Előnézet |
Szöveg
2015_12_12338.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
||
|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||
| Folyóirat/kiadvány címe: | BIOKÉMIA: A MAGYAR BIOKÉMIAI EGYESÜLET FOLYÓIRATA | ||
| Publikáció dátuma: | 2015 | ||
| Kötet: | 39 | ||
| Szám: | 4 | ||
| Oldalak: | pp. 39-52 | ||
| ISSN: | 0133-8455 | ||
| Kiadó: | Magyar Biokémiai Egyesület | ||
| Kar/Egység: | Általános Orvostudományi Kar | ||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||
| Nyelv: | magyar | ||
| MTMT rekordazonosító: | 3022800 | ||
| Dátum: | 2017. Dec. 05. 14:18 | ||
| Utolsó módosítás: | 2020. Már. 19. 13:16 | ||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12338 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika