Effect of microwave assisted alkali and acidic pre-treatment on the biodegradability of dairy sludge

Beszédes Sándor; Lemmer Balázs; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia: Effect of microwave assisted alkali and acidic pre-treatment on the biodegradability of dairy sludge.
In: “SYNERGY - Engineering, Agriculture and Green Industry Innovation”. Szent István University Faculty of Mechanical Engineering, Gödöllő, Terjedelem: 5 p.-Azonosító: P03. (2017) ISBN 978-963-269-681-2

[thumbnail of Effect_of_microwave_assisted_alkali_and_acidic_pre_treatment_on_the_biodegradability_of_dairy_sludge_SYNERGY2017_u.pdf] Szöveg
Effect_of_microwave_assisted_alkali_and_acidic_pre_treatment_on_the_biodegradability_of_dairy_sludge_SYNERGY2017_u.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (960kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2017
Oldalak: Terjedelem: 5 p.-Azonosító: P03
ISBN: 978-963-269-681-2
Kiadó: Szent István University Faculty of Mechanical Engineering
Kiadás helye: Gödöllő
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3280038
Dátum: 2017. Okt. 24. 09:43
Utolsó módosítás: 2020. Jan. 30. 16:11
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12133

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben