Hytti Maria; Szabó Júlia Dóra; Piippo Niina; Korhonen Eveliina; Honkakoski Paavo; Kaarniranta Kai; Petrovski Goran; Kauppinen Anu:
Two dietary polyphenols, fisetin and luteolin, reduce inflammation but augment DNA damage-induced toxicity in human RPE cells.
JOURNAL OF NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY, 42.
pp. 37-42.
ISSN 0955-2863
(2017)
Szöveg
Two_dietary_polyphenols_fisetin_and_luteolin_u.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (771kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY |
Publikáció dátuma: | 2017 |
Kötet: | 42 |
Oldalak: | pp. 37-42 |
ISSN: | 0955-2863 |
Kar/Egység: | Általános Orvostudományi Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3225121 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.jnutbio.2016.12.014 |
Dátum: | 2017. Máj. 25. 12:31 |
Utolsó módosítás: | 2022. Szep. 26. 11:41 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11441 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 36 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |