Ghosh Kuntal; Ray Mousumi; Adak Atanu; Halder Suman Kumar; Das Arpan; Jana Arijit; Parua Saswati; Vágvölgyi Csaba; Mohapatra, das Pradeep K.; Pati Bikas R.; Mondal Keshab C.:
Role of probiotic Lactobacillus fermentum KKL1 in the preparation of a rice based fermented beverage.
BIORESOURCE TECHNOLOGY, 188.
pp. 161-168.
ISSN 0960-8524
(2015)
Szöveg
Ghosh_et_al_BITE_u.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (639kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | BIORESOURCE TECHNOLOGY |
Publikáció dátuma: | 2015 |
Kötet: | 188 |
Oldalak: | pp. 161-168 |
ISSN: | 0960-8524 |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2849980 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.biortech.2015.01.130 |
Dátum: | 2017. Már. 30. 10:16 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 10. 13:36 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11097 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 70 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |