Tények és lehetőségek a magyar juhtejgazdaságban

Csanádi József: Tények és lehetőségek a magyar juhtejgazdaságban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 21 (1). pp. 36-46. (2000)

[thumbnail of tenyek_les_lehetosege_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
tenyek_les_lehetosege_u.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI
Publikáció dátuma: 2000
Kötet: 21
Szám: 1
Oldalak: pp. 36-46
Kar/Egység: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1752486
Dátum: 2017. Feb. 21. 10:22
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 25. 09:12
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10646

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben