Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata

Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1). pp. 31-39. ISSN 1418-1789 (2003)

[thumbnail of DAMINkaposvarjo.pdf]
Előnézet
Szöveg
DAMINkaposvarjo.pdf - Elfogadott verzió

Download (455kB) | Előnézet
[thumbnail of csanadi_acta_7.pdf]
Előnézet
Szöveg
csanadi_acta_7.pdf - Megjelent verzió

Download (292kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS
Publikáció dátuma: 2003
Kötet: 7
Szám: 1
Oldalak: pp. 31-39
ISSN: 1418-1789
Kar/Egység: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1139753
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2019. Jún. 19. 13:07
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 19. 13:07
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10637

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben