Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1).
pp. 31-39.
ISSN 1418-1789
(2003)
Előnézet |
Szöveg
DAMINkaposvarjo.pdf - Elfogadott verzió Download (455kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
csanadi_acta_7.pdf - Megjelent verzió Download (292kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS |
Publikáció dátuma: | 2003 |
Kötet: | 7 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 31-39 |
ISSN: | 1418-1789 |
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 1139753 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2019. Jún. 19. 13:07 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 19. 13:07 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10637 |
Actions (login required)
Tétel nézet |