Suitability of texture paremeters for characterization of Hajdú cheese ripening

Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Csanádi József; Örsi Ferenc: Suitability of texture paremeters for characterization of Hajdú cheese ripening.
ACTA ALIMENTARIA, 31 (2). pp. 149-159. ISSN 0139-3006 (2002)

[thumbnail of AAlim.31.2002.2.4.pdf] Szöveg
AAlim.31.2002.2.4.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (93kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA ALIMENTARIA
Publikáció dátuma: 2002
Kötet: 31
Szám: 2
Oldalak: pp. 149-159
ISSN: 0139-3006
Kar/Egység: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1752543
DOI azonosító: https://doi.org/10.1556/AAlim.31.2002.2.4
Dátum: 2017. Feb. 17. 11:42
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 24. 08:37
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10636
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 9 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben