Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Csanádi József; Örsi Ferenc:
Suitability of texture paremeters for characterization of Hajdú cheese ripening.
ACTA ALIMENTARIA, 31 (2).
pp. 149-159.
ISSN 0139-3006
(2002)
Szöveg
AAlim.31.2002.2.4.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (93kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA ALIMENTARIA |
Publikáció dátuma: | 2002 |
Kötet: | 31 |
Szám: | 2 |
Oldalak: | pp. 149-159 |
ISSN: | 0139-3006 |
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1752543 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/AAlim.31.2002.2.4 |
Dátum: | 2017. Feb. 17. 11:42 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 24. 08:37 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10636 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 9 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |