Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1).
pp. 12-15.
ISSN 0952-1380
(2003)
Előnézet |
Szöveg
damino_dairy_sheep_a_u.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | SHEEP DAIRY NEWS |
Publikáció dátuma: | 2003 |
Kötet: | 20 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 12-15 |
ISSN: | 0952-1380 |
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1214029 |
Dátum: | 2017. Feb. 17. 12:10 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 18. 13:43 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10635 |
Actions (login required)
Tétel nézet |