Csapó János; Csapó Jánosné; Pohn Gabriella; Csanádi József:
A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-7.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Előnézet |
Szöveg
KLSmeghatarozas_u.pdf - Benyújtott verzió Download (245kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Könyv része | ||||
Publikáció dátuma: | 2004 | ||||
Terjedelem: | 285 | ||||
Oldalak: | pp. 1-7 | ||||
ISBN: | 963-482-677-6 | ||||
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar | ||||
Kiadás helye: | Szeged | ||||
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
Nyelv: | magyar | ||||
MTMT rekordazonosító: | 1172723 | ||||
Dátum: | 2017. Máj. 30. 16:48 | ||||
Utolsó módosítás: | 2022. Nov. 28. 21:08 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10629 |
Actions (login required)
Tétel nézet |