Investigation of Nutritive Value and Protein Fractions Goat Milk with RP-HPLC to Optimalize the Milk Processing

Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Török Gabriella: Investigation of Nutritive Value and Protein Fractions Goat Milk with RP-HPLC to Optimalize the Milk Processing.
In: Risk factors for environment and food safety and natural resources and sustainable development, 2009.11.06-2009.11.07, Oradea. pp. 503-509.

[thumbnail of 1._Bara_Ottilia_Szeged_ok_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
1._Bara_Ottilia_Szeged_ok_u.pdf - Megjelent verzió

Download (126kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag (Cikk)
Publikáció dátuma: 2009
Oldalak: pp. 503-509
Kiadó: University of Oradea Publishing House
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1855817
Dátum: 2017. Feb. 22. 16:18
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 19. 15:19
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10602

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben