Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József; Fenyvessy József:
Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1).
pp. 5-9.
ISSN 1788-6392
(2010)
Előnézet |
Szöveg
dteremination_of_amino_u.pdf - Megjelent verzió Download (969kB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
|||
|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||
| Folyóirat/kiadvány címe: | REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA | |||
| Publikáció dátuma: | 2010 | |||
| Kötet: | 2010 | |||
| Szám: | 1 | |||
| Oldalak: | pp. 5-9 | |||
| ISSN: | 1788-6392 | |||
| Kiadó: | University of Szeged Faculty of Engineering | |||
| Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
| Nyelv: | angol | |||
| MTMT rekordazonosító: | 1817998 | |||
| Dátum: | 2017. Feb. 20. 21:57 | |||
| Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 14. 09:03 | |||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10599 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika