Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez

Csanádi József; Jávor András; Fenyvessy József: Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2). pp. 67-73. ISSN 1587-1282 (2001)

[thumbnail of acta_agraria_debreceniensis_adatok_a_juhtej_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
acta_agraria_debreceniensis_adatok_a_juhtej_u.pdf - Elfogadott verzió

Download (489kB) | Előnézet
[thumbnail of Agrartudomanyi_kozlemenyek_2001_2_tartj.pdf]
Előnézet
Szöveg
Agrartudomanyi_kozlemenyek_2001_2_tartj.pdf - Megjelent verzió

Download (95kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS
Publikáció dátuma: 2001
Kötet: 1
Szám: 2
Oldalak: pp. 67-73
ISSN: 1587-1282
Kar/Egység: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1139748
Dátum: 2017. Máj. 26. 15:26
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 12. 14:06
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10595

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben