A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása

Csanádi József; Bara Tamásné Hercegh Ottilia; Fenyvessy József: A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 10. pp. 12-15. ISSN 1587-1282 (2003)

[thumbnail of minoseg_termek_2_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
minoseg_termek_2_u.pdf - Elfogadott verzió

Download (316kB) | Előnézet
[thumbnail of 10591_borito_tartalom.pdf]
Előnézet
Szöveg
10591_borito_tartalom.pdf - Megjelent verzió

Download (347kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS
Publikáció dátuma: 2003
Kötet: 10
Oldalak: pp. 12-15
ISSN: 1587-1282
Kar/Egység: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 2923983
Dátum: 2017. Feb. 16. 16:54
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 17. 11:52
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10591

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben