Examination of the use of UF lactic acid whey retentate in sour cream making

Csanádi József; Szász Gabriella; Bara Tamásné Herczegh Ottilia: Examination of the use of UF lactic acid whey retentate in sour cream making.
ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING, 9 (3). pp. 37-42. ISSN 2067-3809 (2016)

[thumbnail of ACTA_2016_3_04_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
ACTA_2016_3_04_u.pdf - Megjelent verzió

Download (764kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING
Publikáció dátuma: 2016
Kötet: 9
Szám: 3
Oldalak: pp. 37-42
ISSN: 2067-3809
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3107244
Dátum: 2017. Feb. 16. 10:11
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 14. 11:05
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10590

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben