Csanádi József; Szász Gabriella; Bara Tamásné Herczegh Ottilia:
Examination of the use of UF lactic acid whey retentate in sour cream making.
ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING, 9 (3).
pp. 37-42.
ISSN 2067-3809
(2016)
Előnézet |
Szöveg
ACTA_2016_3_04_u.pdf - Megjelent verzió Download (764kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING |
Publikáció dátuma: | 2016 |
Kötet: | 9 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 37-42 |
ISSN: | 2067-3809 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3107244 |
Dátum: | 2017. Feb. 16. 10:11 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 14. 11:05 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10590 |
Actions (login required)
Tétel nézet |