Development of an optimized processing method for Withania frutescens

Zomborszki Zoltán Péter; Peschel Wieland; Horváth-Boros Klára; Hohmann Judit; Csupor Dezső: Development of an optimized processing method for Withania frutescens.
ACTA ALIMENTARIA, 45 (3). pp. 452-456. ISSN 0139-3006 (2016)

[thumbnail of 0662E20162E452E32E17_u.pdf] Szöveg
0662E20162E452E32E17_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (173kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA ALIMENTARIA
Publikáció dátuma: 2016
Kötet: 45
Szám: 3
Oldalak: pp. 452-456
ISSN: 0139-3006
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3129583
DOI azonosító: https://doi.org/10.1556/066.2016.45.3.17
Dátum: 2016. Dec. 02. 13:09
Utolsó módosítás: 2019. Már. 22. 10:36
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10060
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben