Kerekes Erika Beáta; Deák Éva; Takó Miklós; Tserennadmid Rentsenkhand; Petkovits Tamás; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit:
Anti-biofilm forming and anti-quorum sensing activity of selected essential oils and their main components on food-related micro-organisms.
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, 115 (4).
pp. 933-942.
ISSN 1364-5072
(2013)
![]() |
Szöveg
Kerekesetal_manuscript_rev_2.pdf - Elfogadott verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (282kB) | Másolat kérése |
![]() |
Szöveg
jam12289.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (419kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY | |||||||
Publikáció dátuma: | 2013 | |||||||
Kötet: | 115 | |||||||
Szám: | 4 | |||||||
Oldalak: | pp. 933-942 | |||||||
ISSN: | 1364-5072 | |||||||
Kiadó: | Blackwell Publishing | |||||||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | |||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||
Nyelv: | angol | |||||||
MTMT rekordazonosító: | 2338419 | |||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1111/jam.12289 | |||||||
Dátum: | 2016. Júl. 28. 13:58 | |||||||
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 11. 15:42 | |||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7362 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 195 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |