Kerekes Erika Beáta; Deák Éva; Takó Miklós; Tserennadmid Rentsenkhand; Petkovits Tamás; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit:
Anti-biofilm forming and anti-quorum sensing activity of selected essential oils and their main components on food-related micro-organisms.
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, 115 (4).
pp. 933-942.
ISSN 1364-5072
(2013)
|
Szöveg
Kerekesetal_manuscript_rev_2.pdf - Elfogadott verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (282kB) | Másolat kérése |
|
|
Szöveg
jam12289.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (419kB) | Másolat kérése |
| Szerző azonosítók: |
|
|||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY | |||||||
| Publikáció dátuma: | 2013 | |||||||
| Kötet: | 115 | |||||||
| Szám: | 4 | |||||||
| Oldalak: | pp. 933-942 | |||||||
| ISSN: | 1364-5072 | |||||||
| Kiadó: | Blackwell Publishing | |||||||
| Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | |||||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||
| Nyelv: | angol | |||||||
| MTMT rekordazonosító: | 2338419 | |||||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1111/jam.12289 | |||||||
| Dátum: | 2016. Júl. 28. 13:58 | |||||||
| Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 11. 15:42 | |||||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7362 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 195 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika