El-Shazly Mohamed; Tai Chi-Jung; Wu Tung-Ying; Csupor Dezső; Hohmann Judit; Chang Fang-Rong; Wu Yang-Chang:
Use, history, and liquid chromatography/mass spectrometry chemical analysis of Aconitum.
JOURNAL OF FOOD AND DRUG ANALYSIS, 24 (1).
pp. 29-45.
ISSN 1021-9498
(2016)
Előnézet |
Szöveg
24_1_p29-45.pdf - Megjelent verzió Download (438kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF FOOD AND DRUG ANALYSIS | |||||||
Publikáció dátuma: | 2016 | |||||||
Kötet: | 24 | |||||||
Szám: | 1 | |||||||
Oldalak: | pp. 29-45 | |||||||
ISSN: | 1021-9498 | |||||||
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar | |||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||
Nyelv: | angol | |||||||
MTMT rekordazonosító: | 2959326 | |||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.jfda.2015.09.001 | |||||||
Dátum: | 2016. Máj. 09. 09:23 | |||||||
Utolsó módosítás: | 2018. Okt. 08. 11:36 | |||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6693 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 16 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |