An Optimized Method for the Quantification of Isoflavones in Dry Soy Extract Containing Products

Csupor Dezső; Bognár Júlia; Karsai János: An Optimized Method for the Quantification of Isoflavones in Dry Soy Extract Containing Products.
Food Analytical Methods, 8 (10). pp. 2515-2523. ISSN 1936-9751 (2015)

[thumbnail of 2866953 Csupor FoodAnalMethods_2015.pdf] Szöveg
2866953 Csupor FoodAnalMethods_2015.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (540kB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Food Analytical Methods
Publikáció dátuma: 2015
Kötet: 8
Szám: 10
Oldalak: pp. 2515-2523
ISSN: 1936-9751
Kiadó: Springer New York
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2866953
DOI azonosító: https://doi.org/10.1007/s12161-015-0143-5
Dátum: 2016. Máj. 05. 11:47
Utolsó módosítás: 2018. Okt. 06. 15:28
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6660
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben