An Optimized Method for the Quantification of Isoflavones in Dry Soy Extract Containing Products

Csupor Dezső, Bognár Júlia, Karsai János: An Optimized Method for the Quantification of Isoflavones in Dry Soy Extract Containing Products.
Food Analytical Methods, 8 (10). pp. 2515-2523. ISSN 1936-9751 (2015)

[img] Szöveg
2866953 Csupor FoodAnalMethods_2015.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. Csak az archivum karbantartója

Download (540kB)
Mű típusa: Cikk
Kar: Gyógyszerésztudományi Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
A mű MTMT azonosítója: 2866953
DOI azonosító: 10.1007/s12161-015-0143-5
Dátum: 2016. Máj. 05. 11:47
Utolsó módosítás: 2018. Okt. 06. 15:28
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6660

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben