Csupor Dezső; Bognár Júlia; Karsai János:
An Optimized Method for the Quantification of Isoflavones in Dry Soy Extract Containing Products.
Food Analytical Methods, 8 (10).
pp. 2515-2523.
ISSN 1936-9751
(2015)
Szöveg
2866953 Csupor FoodAnalMethods_2015.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (540kB) |
Szerző azonosítók: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||
Folyóirat/kiadvány címe: | Food Analytical Methods | |||
Publikáció dátuma: | 2015 | |||
Kötet: | 8 | |||
Szám: | 10 | |||
Oldalak: | pp. 2515-2523 | |||
ISSN: | 1936-9751 | |||
Kiadó: | Springer New York | |||
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
|||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem | |||
Nyelv: | angol | |||
MTMT rekordazonosító: | 2866953 | |||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s12161-015-0143-5 | |||
Dátum: | 2016. Máj. 05. 11:47 | |||
Utolsó módosítás: | 2018. Okt. 06. 15:28 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6660 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |