Hajdu Zsanett; Lorántfy László; Jedlinszki Nikoletta; Boros Klára; Hohmann Judit; Csupor Dezső:
Quality control of maca-containing (Lepidium meyenii Walp.) dietary supplements.
Acta Alimentaria, 44 (3).
pp. 461-467.
ISSN 0139-3006
(2015)
Szöveg
2599618 Hajdu ActaAlimentaria_2015.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (122kB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Acta Alimentaria |
Publikáció dátuma: | 2015 |
Kötet: | 44 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 461-467 |
ISSN: | 0139-3006 |
Kiadó: | Akadémiai Kiadó |
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2599618 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/066.2015.44.0018 |
Dátum: | 2016. Máj. 04. 14:20 |
Utolsó módosítás: | 2018. Okt. 08. 09:14 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6654 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 3 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |