Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Hodúr Cecilia; Csanádi József; Vatai Gyula:
Examination of whey degreasing with combined membrane filtration.
In:
Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program. Budapest, Magyarország, 2013.11.07-2013.11.08.
Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar, Budapest, pp. 97-100.
(2013)
ISBN 978-963-503-550-2
Szöveg
MX-M260_20131127_124015.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (743kB) |
Szerző azonosítók: |
|
||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Könyv része | ||||||
Publikáció dátuma: | 2013 | ||||||
Oldalak: | pp. 97-100 | ||||||
ISBN: | 978-963-503-550-2 | ||||||
Kiadó: | Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar | ||||||
Kiadás helye: | Budapest | ||||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||||||
Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet | ||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||
Nyelv: | magyar | ||||||
MTMT rekordazonosító: | 2452710 | ||||||
Dátum: | 2013. Nov. 29. 08:19 | ||||||
Utolsó módosítás: | 2018. Szep. 06. 13:14 | ||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3780 |
Actions (login required)
Tétel nézet |