Forgács Endre; Csanádi József; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor:
New safety element for dairy technology.
Review of Faculty of Food Engineering, 25.
pp. 19-25.
ISSN 1785-3419
(2005)
Előnézet |
Szöveg
Rewiev of faculty of food Engineering 25.2005.pdf - Megjelent verzió Download (912kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
Folyóirat/kiadvány címe: | Review of Faculty of Food Engineering | ||||
Publikáció dátuma: | 2005 | ||||
Kötet: | 25 | ||||
Oldalak: | pp. 19-25 | ||||
ISSN: | 1785-3419 | ||||
Kiadó: | SZTE SZÉF | ||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||||
Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
Nyelv: | angol | ||||
MTMT rekordazonosító: | 1726811 | ||||
Dátum: | 2013. Okt. 15. 09:22 | ||||
Utolsó módosítás: | 2018. Aug. 23. 15:01 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3578 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |