Polgár Anikó; Beszédes Sándor; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia:
Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.
Élelmiszer Tudomány Technológia, 64 (2. klnsz.).
pp. 32-36.
ISSN 2061-3954
(2010)
Előnézet |
Szöveg
Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.pdf - Megjelent verzió Download (700kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
Folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszer Tudomány Technológia | ||||
Publikáció dátuma: | 2010 | ||||
Kötet: | 64 | ||||
Szám: | 2. klnsz. | ||||
Oldalak: | pp. 32-36 | ||||
ISSN: | 2061-3954 | ||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||||
Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
Nyelv: | magyar | ||||
MTMT rekordazonosító: | 2009025 | ||||
Dátum: | 2013. Aug. 14. 10:06 | ||||
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 30. 09:36 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3275 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |