Keszthelyi-Szabó Gábor; Beszédes Sándor:
Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során.
In:
VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia = 7th International Conference on Food Science. Szeged, Magyarország, 2006.04.20.
JATEPress, Szeged, pp. 1-5.
(2006)
ISBN 9634826768, 963 482 577 X
![]() |
Szöveg
Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során 7thÉltudKonf.pdf - Elfogadott verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (472kB) |
Szerző azonosítók: |
|
||
---|---|---|---|
Mű típusa: | Könyv része | ||
Publikáció dátuma: | 2006 | ||
Oldalak: | pp. 1-5 | ||
ISBN: | 9634826768, 963 482 577 X | ||
Kiadó: | JATEPress | ||
Kiadás helye: | Szeged | ||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||
Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet | ||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||
Nyelv: | magyar | ||
MTMT rekordazonosító: | 1611914 | ||
Dátum: | 2013. Jún. 06. 16:14 | ||
Utolsó módosítás: | 2019. Feb. 11. 19:28 | ||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3152 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |