Hor Papan Kumar; Goswami Debabrata; Ghosh Kuntal; Takó Miklós; Halder Suman Kumar; Mondal Keshab Chandra:
Preparation of rice fermented food using root of Asparagus racemosus as herbal starter and assessment of its nutrient profile.
SYSTEMS MICROBIOLOGY AND BIOMANUFACTURING, 2.
pp. 147-156.
ISSN 2662-7655
(2022)
![]() |
Szöveg
Horetal_SystemsMicrobiologyandBiomanufacturing_2022.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (982kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | SYSTEMS MICROBIOLOGY AND BIOMANUFACTURING | ||||||
Publikáció dátuma: | 2022 | ||||||
Kötet: | 2 | ||||||
Oldalak: | pp. 147-156 | ||||||
ISSN: | 2662-7655 | ||||||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | ||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||
Nyelv: | angol | ||||||
MTMT rekordazonosító: | 32132861 | ||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s43393-021-00046-8 | ||||||
Dátum: | 2022. Jún. 07. 11:19 | ||||||
Utolsó módosítás: | 2022. Jún. 07. 11:19 | ||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24495 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |