SZTE Contenta
Nyitólap
Általános szabályzat
Böngészés, Év
Böngészés, Kar/Egység
Böngészés, Szerző
Bejelentkezés
Másolat kérése
Hor Papan Kumar
;
Goswami Debabrata
;
Ghosh Kuntal
;
Takó Miklós
;
Halder Suman Kumar
;
Mondal Keshab Chandra
:
Preparation of rice fermented food using root of Asparagus racemosus as herbal starter and assessment of its nutrient profile.
SYSTEMS MICROBIOLOGY AND BIOMANUFACTURING, 2. pp. 147-156. ISSN 2662-7655 (2022)
Szöveg
Horetal_SystemsMicrobiologyandBiomanufacturing_2022.pdf
- Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója
982kB
E-mail cím
Írja be az e-mail címet.
Milyen célból kéri a másolatot?
Beléphetsz a kért dokumentumhoz.