Antiobesity, Antihyperglycemic, and Antidepressive Potentiality of Rice Fermented Food Through Modulation of Intestinal Microbiota

Hor Papan Kumar; Pal Shilpee; Mondal Joy; Halder Suman Kumar; Ghosh Kuntal; Santra Sourav; Ray Mousumi; Goswami Debabrata; Chakrabarti Sudipta; Singh Somnath; Dwivedi Sanjai K.; Takó Miklós; Bera Debabrata; Mondal Keshab Chandra: Antiobesity, Antihyperglycemic, and Antidepressive Potentiality of Rice Fermented Food Through Modulation of Intestinal Microbiota.
FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, 13. Terjedelem: 17-Azonosító: 794503. ISSN 1664-302X (2022)

[thumbnail of Horetal_FrontiersinMicrobiology_2022.pdf]
Előnézet
Szöveg
Horetal_FrontiersinMicrobiology_2022.pdf - Megjelent verzió

Download (5MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY
Publikáció dátuma: 2022
Kötet: 13
Oldalak: Terjedelem: 17-Azonosító: 794503
ISSN: 1664-302X
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 32865830
DOI azonosító: https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.794503
Dátum: 2022. Jún. 07. 11:08
Utolsó módosítás: 2022. Jún. 07. 11:08
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24494
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 8 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben