Higher product safety in the production of canned food with software development

Fabulya Zoltán; Hampel György; Joóné Muhi Piroska; Kiss Magdolna: Higher product safety in the production of canned food with software development.
ANALELE UNIVERSITATII DIN ORADEA FASCICULA ECOTOXICOLOGIE ZOOTEHNIE SI TEHNOLOGII DE INDUSTRIE ALIMENTARA, 14 (B). pp. 149-156. ISSN 1583-4301 (2015)

[thumbnail of 21._Fabulya_Zoltan.pdf]
Előnézet
Szöveg
21._Fabulya_Zoltan.pdf - Megjelent verzió

Download (396kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ANALELE UNIVERSITATII DIN ORADEA FASCICULA ECOTOXICOLOGIE ZOOTEHNIE SI TEHNOLOGII DE INDUSTRIE ALIMENTARA
Publikáció dátuma: 2015
Kötet: 14
Szám: B
Oldalak: pp. 149-156
ISSN: 1583-4301
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3176317
Dátum: 2022. Jún. 07. 09:06
Utolsó módosítás: 2022. Jún. 07. 09:06
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24484

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben