Fabulya Zoltán; Hampel György; Joóné Muhi Piroska; Kiss Magdolna:
Higher product safety in the production of canned food with software development.
ANALELE UNIVERSITATII DIN ORADEA FASCICULA ECOTOXICOLOGIE ZOOTEHNIE SI TEHNOLOGII DE INDUSTRIE ALIMENTARA, 14 (B).
pp. 149-156.
ISSN 1583-4301
(2015)
Előnézet |
Szöveg
21._Fabulya_Zoltan.pdf - Megjelent verzió Download (396kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ANALELE UNIVERSITATII DIN ORADEA FASCICULA ECOTOXICOLOGIE ZOOTEHNIE SI TEHNOLOGII DE INDUSTRIE ALIMENTARA |
Publikáció dátuma: | 2015 |
Kötet: | 14 |
Szám: | B |
Oldalak: | pp. 149-156 |
ISSN: | 1583-4301 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3176317 |
Dátum: | 2022. Jún. 07. 09:06 |
Utolsó módosítás: | 2022. Jún. 07. 09:06 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24484 |
Actions (login required)
Tétel nézet |