Fabulya Zoltán; Hampel György; Joóné Muhi Piroska; Kiss Magdolna:
Higher product safety in the production of canned food with software development.
ANALELE UNIVERSITATII DIN ORADEA FASCICULA ECOTOXICOLOGIE ZOOTEHNIE SI TEHNOLOGII DE INDUSTRIE ALIMENTARA, 14 (B).
pp. 149-156.
ISSN 1583-4301
(2015)
Előnézet |
Szöveg
21._Fabulya_Zoltan.pdf - Megjelent verzió Download (396kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
Folyóirat/kiadvány címe: | ANALELE UNIVERSITATII DIN ORADEA FASCICULA ECOTOXICOLOGIE ZOOTEHNIE SI TEHNOLOGII DE INDUSTRIE ALIMENTARA | ||||
Publikáció dátuma: | 2015 | ||||
Kötet: | 14 | ||||
Szám: | B | ||||
Oldalak: | pp. 149-156 | ||||
ISSN: | 1583-4301 | ||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem | ||||
Nyelv: | angol | ||||
MTMT rekordazonosító: | 3176317 | ||||
Dátum: | 2022. Jún. 07. 09:06 | ||||
Utolsó módosítás: | 2022. Jún. 07. 09:06 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24484 |
Actions (login required)
Tétel nézet |