Csanádi József; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Szabolcsi Attila; Mihalkó József; Lőrincz Ádám:
Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd.
ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 15 (1).
pp. 73-81.
ISSN 1788-6392
(2021)
Előnézet |
Szöveg
34273-ArticleText-45208-1-10-20210810.pdf - Megjelent verzió Download (542kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
Folyóirat/kiadvány címe: | ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA | |||||
Publikáció dátuma: | 2021 | |||||
Kötet: | 15 | |||||
Szám: | 1 | |||||
Oldalak: | pp. 73-81 | |||||
ISSN: | 1788-6392 | |||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
Nyelv: | angol | |||||
MTMT rekordazonosító: | 32152428 | |||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.14232/analecta.2021.1.73-81 | |||||
Dátum: | 2021. Okt. 20. 09:44 | |||||
Utolsó módosítás: | 2021. Okt. 20. 09:44 | |||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/22694 |
Actions (login required)
Tétel nézet |