Szerencsés Sz. Gy.; Beszédes Sándor; László Zs.; Veréb Gábor; Szalay Dóra; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Rákhely Gábor; Kertész Szabolcs:
Assessment of vibration amplitude and transmembrane pressure on vibratory shear enhanced membrane filtration for treating dairy wastewater.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 50 (1).
pp. 42-53.
ISSN 0139-3006
(2021)
Előnézet |
Szöveg
31874028.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
|||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE | |||||||||
| Publikáció dátuma: | 2021 | |||||||||
| Kötet: | 50 | |||||||||
| Szám: | 1 | |||||||||
| Oldalak: | pp. 42-53 | |||||||||
| ISSN: | 0139-3006 | |||||||||
| Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
|||||||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||||
| Nyelv: | angol | |||||||||
| MTMT rekordazonosító: | 31874028 | |||||||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/066.2020.00123 | |||||||||
| Dátum: | 2021. Ápr. 22. 14:12 | |||||||||
| Utolsó módosítás: | 2021. Aug. 02. 12:42 | |||||||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21275 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika