Mihalkó József:
Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása.
In:
XXIII. Tavaszi Szél Tanulmánykötet: Tavaszi Szél - Spring Wind 2020.
Association of Hungarian PHD and DLA Students, Budapest, pp. 437-451.
(2020)
ISBN 9786155586729
Előnézet |
Szöveg
2020TavasziSzelKonferenciakotet-MihalkoJozsef.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|
---|---|---|
Mű típusa: | Könyv része | |
Publikáció dátuma: | 2020 | |
Terjedelem: | 15 | |
Oldalak: | pp. 437-451 | |
ISBN: | 9786155586729 | |
Kiadó: | Association of Hungarian PHD and DLA Students | |
Kiadás helye: | Budapest | |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |
Nyelv: | magyar | |
MTMT rekordazonosító: | 31887694 | |
Kapcsolódó URL-ek: | ||
Dátum: | 2021. Már. 10. 15:27 | |
Utolsó módosítás: | 2021. Már. 10. 15:27 | |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20895 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |