Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása

Mihalkó József: Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása.
In: XXIII. Tavaszi Szél Tanulmánykötet: Tavaszi Szél - Spring Wind 2020. Association of Hungarian PHD and DLA Students, Budapest, pp. 437-451. (2020) ISBN 9786155586729

[thumbnail of 2020TavasziSzelKonferenciakotet-MihalkoJozsef.pdf]
Előnézet
Szöveg
2020TavasziSzelKonferenciakotet-MihalkoJozsef.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2020
Terjedelem: 15
Oldalak: pp. 437-451
ISBN: 9786155586729
Kiadó: Association of Hungarian PHD and DLA Students
Kiadás helye: Budapest
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 31887694
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2021. Már. 10. 15:27
Utolsó módosítás: 2021. Már. 10. 15:27
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20895

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben