Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban

Mihalkó József and Rajkó Róbert: Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban.
In: Proceedings of the 22nd International Symposium on Analytical and Environmental Problems. University of Szeged, Department of Inorganic and Analytical Chemistry, Szeged, pp. 385-389. (2016) ISBN 9789633065075

[thumbnail of ISAEP2016.pdf]
Preview
Text
ISAEP2016.pdf - Published Version

Download (793kB) | Preview
Item Type: Book Section
Date: 2016
Number of Pages: 5
Page Range: pp. 385-389
ISBN: 9789633065075
Publisher: University of Szeged, Department of Inorganic and Analytical Chemistry
Place of Publication: Szeged
Faculty/Unit: Faculty of Engineering
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 31273248
Related URLs:
Date Deposited: 2021. Mar. 04. 13:21
Last Modified: 2021. Mar. 04. 13:21
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20789

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year