Mihalkó József; Rajkó Róbert:
Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban.
In:
Proceedings of the 22nd International Symposium on Analytical and Environmental Problems.
University of Szeged, Department of Inorganic and Analytical Chemistry, Szeged, pp. 385-389.
(2016)
ISBN 9789633065075
Előnézet |
Szöveg
ISAEP2016.pdf - Megjelent verzió Download (793kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2016 |
Terjedelem: | 5 |
Oldalak: | pp. 385-389 |
ISBN: | 9789633065075 |
Kiadó: | University of Szeged, Department of Inorganic and Analytical Chemistry |
Kiadás helye: | Szeged |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 31273248 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2021. Már. 04. 13:21 |
Utolsó módosítás: | 2021. Már. 04. 13:21 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20789 |
Actions (login required)
Tétel nézet |