Mihalkó József; Rajkó Róbert:
Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban.
In:
Proceedings of the 22nd International Symposium on Analytical and Environmental Problems.
University of Szeged, Department of Inorganic and Analytical Chemistry, Szeged, pp. 385-389.
(2016)
ISBN 9789633065075
Előnézet |
Szöveg
ISAEP2016.pdf - Megjelent verzió Download (793kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||
---|---|---|---|
Mű típusa: | Könyv része | ||
Publikáció dátuma: | 2016 | ||
Terjedelem: | 5 | ||
Oldalak: | pp. 385-389 | ||
ISBN: | 9789633065075 | ||
Kiadó: | University of Szeged, Department of Inorganic and Analytical Chemistry | ||
Kiadás helye: | Szeged | ||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||
Nyelv: | magyar | ||
MTMT rekordazonosító: | 31273248 | ||
Kapcsolódó URL-ek: | |||
Dátum: | 2021. Már. 04. 13:21 | ||
Utolsó módosítás: | 2021. Már. 04. 13:21 | ||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20789 |
Actions (login required)
Tétel nézet |