Simon János; Trojanova Monika; Zbihlej Jozef; Sárosi József:
Mass Customization Model in Food Industry Using Industry 4.0 Standard with Fuzzy-based Multi-criteria Decision Making Methodology.
ADVANCES IN MECHANICAL ENGINEERING, 10 (3).
pp. 1-10.
ISSN 1687-8132
(2018)
Előnézet |
Szöveg
SAGE_final_2018.pdf - Megjelent verzió Download (4MB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
||||
|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | ADVANCES IN MECHANICAL ENGINEERING | ||||
| Publikáció dátuma: | 2018 | ||||
| Kötet: | 10 | ||||
| Szám: | 3 | ||||
| Oldalak: | pp. 1-10 | ||||
| ISSN: | 1687-8132 | ||||
| Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
| Nyelv: | angol | ||||
| MTMT rekordazonosító: | 3353191 | ||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1177/1687814018766776 | ||||
| Dátum: | 2021. Feb. 18. 14:37 | ||||
| Utolsó módosítás: | 2021. Aug. 05. 12:35 | ||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20724 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 22 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika