Panyor Ágota:
A Dél-Alföldi régió hagyományos húskészítményeinek fogyasztási szokásai.
In:
Szőlő, bor, termelés, fogyasztás, társadalom : borkultúra és társadalom visszatekintve a 21. századi Magyarországról.
Magyar Bortörténeti Társaság; Agroinform, Budapest, pp. 409-412.
(2013)
ISBN 9789630858281
Előnézet |
Szöveg
Borkulturaestarsadalom_publikacio.pdf - Megjelent verzió Download (3MB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
3320906_címlap_tartj.pdf - Megjelent verzió Download (3MB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
|
|---|---|---|
| Mű típusa: | Könyv része | |
| Publikáció dátuma: | 2013 | |
| Terjedelem: | 4 | |
| Oldalak: | pp. 409-412 | |
| ISBN: | 9789630858281 | |
| Kiadó: | Magyar Bortörténeti Társaság; Agroinform | |
| Kiadás helye: | Budapest | |
| Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |
| Nyelv: | magyar | |
| MTMT rekordazonosító: | 3320906 | |
| Dátum: | 2021. Már. 03. 12:27 | |
| Utolsó módosítás: | 2021. Már. 03. 12:27 | |
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20637 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika